«Найправдивіший тест демократії – це здатність кожного діяти так, як вважає за потрібне, допоки це не шкодить життю чи майну будь-якого іншого» Махатма Ганді


Активна участь стосується компетентностей щодо взаємодії в цифрових середовищах, з якими громадяни мають бути добре обізнані, щоб приймати відповідальні рішення беручи активну та позитивну участь в демократичній культурі за місцем свого проживання.


Активна участь включає компетентності, необхідні громадянам для досягнення рівня усвідомлення себе відносно навколишнього середовища, в яке вони занурені, з метою приймання обґрунтованих рішень та активної та позитивної участі у демократичних культурах за місцем свого проживання.


Активна участь онлайн для деяких людей може виявитися складною, оскільки користувачі повинні зважувати переваги та ризики висловлювати свою думку, ділитися своєю думкою та виставляти свої погляди на загальний огляд. Однак, користувачі мають право вільно висловлювати свої думки та погляди доти, поки вони не порушують права та свободи інших.


Остання зміна: Понеділок 23 грудня 2019 12:20 PM