«Або напишіть щось варте прочитання, або читайте щось, варте написання» Бенджамін Франклін


Цей домен стосується розвитку особистих та міжособистісних якостей, які підтримують цифрових громадян у побудові та підтримці онлайнової присутності та ідентичності, а також онлайновій взаємодії у позитивний, послідовний та зрозумілий спосіб. Він охоплює такі компетентності, як онлайнова комунікація та взаємодія з іншими у віртуальних соціальних спільнотах, а також керування власними даними та цифровими слідами.


Е-присутність - це те, як ви підтримуєте свою присутність в Інтернеті і вона охоплює ваші особисті та міжособистісні якості, які керують вашими рішеннями щодо підтримки цифрової репутації та цифрової ідентичності. Обсяг та якість вашої присутності в Інтернеті можна дізнатися за допомогою пошуку в Інтернеті, використовуючи ваше ім’я або іншу особисту інформацію. Залежно від типу спілкування, у яке ви залучені, ваша електронне присутність може бути негативною чи позитивною, і, залежно від ваших соціальних та пізнавальних навичок щодо творення цифрової репутації це може допомогти або перешкодити вашій електронній присутності.


Комунікація - це взаємодії, ідеї, зображення, відео та фрагменти інформації, якими ви ділитесь та обмінюєтесь з іншими за допомогою віртуальних соціальних просторів. Очевидно, що комунікації можуть бути як в Інтернеті, так поза ним, Інтернет-комунікації можуть переходити в офлайн і навпаки. У центрі уваги цього інформаційного бюлетеня будуть інтернет-комунікації.

Остання зміна: Понеділок 23 грудня 2019 12:17 PM